Interview med Pwndx

Interview med Pwndx

Hvem er Pwndx og hvordan opstod dit Nick?

Jeg hedder Kasper. Jeg er 23 år gammel. Tidligere professionel Rocket League spiller. Lige nu studerer jeg software på Aalborg Universitet. Jeg var ikke ret gammel da jeg lavede mit nickname og har flere gange overvejet at skifte det siden da haha. Men ideen med det var, at ”Pwnd” betyder ”Owned” og så ”x” var et antal gange. Tidligere hed jeg ”Pwndx10”, så det var owned 10 gange.

Hvordan startede du din karriere som Rocket League spiller

Det hele startede med at jeg spillede Rocket League som de fleste andre personer, fordi jeg synes det var sjovt. Efterhånden som timerne fløj, besluttede jeg mig for sammen med et par kammerater at stille op i ugentlige turneringer, som blev afholdt af ESL. Hen ad vejen blev resultaterne i disse turneringer bedre og bedre og derfor endte jeg med at vinde penge fra de turneringer. Ikke lang tid efter præmiepengene, fik jeg kontrakt med PENTA Sports i 2017, som blev min første professionelle kontrakt med månedligt løn.

Hvorfor valgte du Rocket League?

Jeg kan huske, det eneste jeg tænkte da jeg så Rocket League i Steam store var: ”fodbold med biler? Det ser dæleme sjovt ud, det må jeg prøve.” Kort tid efter jeg havde startet, var jeg allerede i gang med at overbevise mine venner om at købe spillet også.

Hvad er det største øjeblik for dig i din RL Karriere

Det var helt klart da jeg kvalificerede mig til mit første RLCS i sæson 3. Vi (PENTA Sports) havde haft en særdeles stærk off-season op til kvalifikationen af RLCS. Men da dagen kom til at kvalificere os, brød nerverne ind og vi formåede desværre ikke at komme med. Men heldigt for os, blev et andet hold diskvalificeret, hvor der endte at blive en ”Last-chance qualifier” for de hold der kom længst i kvalifikationen, som ikke kvalificeret sig. Vi var et blandt 4 hold, men her viste vi altså at vi havde helt klart fortjent vores plads i RLCS den sæson. Det gjorde vi at besejre de tre andre hold, hvor vores kampscore endte på 9-1 overall. Det øjeblik var helt klart det største for mig ved at bryde ind på den helt store scene og konkurrere blandt de bedste i Europa.

Følger du stadig med i RL?

Jeg følger ikke rigtig med længere i den professionelle scene. Jeg har som sådan aldrig haft en interesse for at se andre hold spille, heller ikke dengang jeg selv konkurrerede. Men jeg spiller dog stadig selv engang i mellem. Det er svært at slippe, i det jeg stadig finder det ret underholdende.

 

Hvad er fremtiden for RL internationalt og hvad skal vi følge med i?

Internationalt ser fremtiden rigtig godt ud for Rocket League. Der er lige annonceret ny sæson i RLCS, med endnu større gevinster for hele $6.000.000, flere regioner og et opdateret turneringsformat. Så hvis man har interesse i RL esport, skal man helt klart følge med når RLCS starter i oktober, hvor Fall Split starter. Her vil man kunne se de bedste hold i regionerne konkurrere mod hinanden.

 

Deltager du i GGW onlineturneringen og kommer du til GGW#26? (hvis det gir mening)

Jeg håber på at kunne deltage GGW#26, så længe det ikke ramler sammen med mine eksamener, hvilket jeg tvivler på det gør. Så jeg satser stærkt på at være der. Derudover regner jeg også med at deltage i GGW onlineturneringen her i oktober.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Kategorier

Relaterede Nyheder

Video interview med GGW Online

Interviews med Lasse, Johan og Daniel Så du ikke vores teaser omkring GGW Online på vores facebook side? – Så har du her mulighed for