Frivillig Skribent

Bliv frivillig skribent

Unik mulighed for at være frivillig hos GGW, uden at skulle forlade hjemmets fire vægge.

Er du god til at skrive? Går du rundt med en drøm eller bare har lyst til at prøve rollen som en skribent af? Og elsker du gaming? Så er det lige dig vi søger som skribent til GGW Online. Vi er på udkig efter frivillige skribenter som brænder for at skrive spændende nyheder eller historier, er helt vild med gaming og vil være med til at udvikle vores helt nye koncept: GGW Online. Du behøver ikke at møde fysisk op et bestemt sted, du kan sidde derhjemme, eller hvor en du har lyst til at sidde og skrive historier og nyheder til os. Vi søger specifikt skribenter til vores tre Communities: Rocket League, Valorant og Fortnite. 

Vi byder alle velkomne til at skrive for os, men vi forventer som minimum at du er bekendt med minimum et af spillene eller har stort engagement for at lære et af spillene godt at kende, for at kunne skrive spændende artikler.

Du vil komme til at referere og sende artiklerne til vores PR og Marketing teamleder der vil offentliggøre artiklerne på vores nye hjemmeside til GGW Online.

Lyder det som noget for dig eller har du lyst til at øre mere, så tøv ikke med at sende en besked til os på: info@ggw.dk og så tager vi snakken derfra.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Kategorier

Relaterede Nyheder

Interview med Pwndx

Interview med Pwndx Hvem er Pwndx og hvordan opstod dit Nick? Jeg hedder Kasper. Jeg er 23 år gammel. Tidligere professionel Rocket League spiller. Lige