Fortnite regelsæt

Fortnite regelsæt

Fortnite Duo

Kamp

Hver kamp i turneringen bliver spillet, indtil et vinder “Victory Royal” som bliver uddybet senere i dokumentet.

 

Victory Royale

Dette er hvor et team opnår at være det sidste hold i live når kampen den slutter. Dette er kaldt for en Victory Royale.  

Runde 1 – 3 vil være på omkring (3) timer. Holdene kan maks deltage i 4 kampe per. runde. Holdene vil optjene points i forhold til scoring systemet, som er udspecificeret i dette document. Hvert holds 2 bedste kamp resultat vil blive registreret for hver hold i hver runde, og vil blive brugt i det samlede resultat for turneringen.   

For Runde 4 (Finalen) vil de 10 – 20 bedste hold fra hver gruppe kæmpe om den ultimative Victory Royale. Finalen vil indeholde (4) kampe og vil blive startet 10 – 15 min efter den forrige kamp er sluttet af. Hvert holds 2 bedste kampe vil blive registreret for hver hold i hver runde og vil blive brugt i det samlede resultat for turneringen.  Hvis et hold ikke er klar og sider i gamet når kampen starter, vil dette team blive antaget til at have endt denne kamp på sidstepladsen uden at have fået nogen eliminations. Finalen vil benyttet sig af sig eget scoringssystem som kun bliver brugt under finalen.

 

Resultat

Når en kamp er slut ved enten et hold eller player er elimineret fra kampen, har player / holdet ansvaret for at tage et screenshot af deres resultat for kampen. Det vil sige placering samt eliminations hver person har opnået i den kamp. Det anbefales at tage et screenshot for hver kamp man deltager i så man har mulighed for at have det bedst mulige resultat når runden er slut. Screenshots skal sendes til Event admin på discord, så holdets resultat kan blive registreret og der ved points kan blive udgivet.

 

Tiebreaker

Hvis der efter kampene er blevet og der 2 hold som har den samme mængde points i slutningen af runde 3 eller i finalen, så vil der blive kigget på andre statistikker i denne rækkefølge. 1) Den totale mængde points hvert hold har. 2) Hvor mange Victory Royales hvert hold har, i den pågældende runde.  3) Den gennemsnitlige mængde af Eliminations hvert hold i den pågældende runde. 4) Den gennemsnitlige placering per hold, i den pågældende runde.

 

Placerings præmier

1 pladsen:  4000 kr

2 pladsen: 2000 kr

 

Regler
 1. Spiller / hold som prøver på at snyde admin / gamemaster ved at give falske information vil blive straffet ud fra dette regelsæt.
 2. Alle spiller skal følge Fortnite End User License Agreement (“Fortnite EULA”) 
 3. 2FA ?  Two – Factor Authentication
 4. Det er ikke tilladt for Event administrators familiemedlemmer at deltage i turneringen.
 5. Alle hold og individuelle navne skal følge Code of Conduct beskrevet i dette dokument. Event administrators må ændre hold / spiller tags eller on screen names for enhver grund. 
 6. Ethvert navn brugt af et hold eller spiller må ikke indeholde eller gøre brug af  Fortnite®, Epic eller en form for trademark , trade name eller logo ejet af Epic.
 7. Formatet der bliver brugt i denne turnering er duo team. 
 8. Under tuneringen skal alle spiller være tilstæde under en kamp holdet vil spille i. Det vil sige at det ikke er tilladt at spille som SOLO player i en kamp. Holdet skal være i deres party når de går ind i den pågældende lobby.  
 9. Under ingen omstændigheder vil en kamp ikke blive reset på grund af disconnecting eller andre former for ting der kan ske i en online turnering. Dog hvis Event administrationen mener at omstændighederne er så omfattende, kan dette godt ændres i særtilfælde. 
 10. Event administrators kan svare på spiller relateret spørgsmål via den officielle player support kanal i discord www.discord.gg/ggw
 11. Hvert hold skal vælge en team captain som har alt kommunikation med Fortnite  admins.

 

Code of Conduct

 

 • Alle spiller skal opføre sig på en måde som ikke er i strid med Code Of Conduct samt generelle principper omkring opførsel og god sportsmanship. 
 • Spille skal være respektfulde over for andre spiller, Event admins og spectators. 
 • Spiller skal ikke opføre sig på en måde:
 1.  Som er i strid med disse regler
 2.  Som er forstyrrende, ikke sikker eller destruktivt.
 3.  Som på nogen måde er skyld i andre spilleres mulighed for at have det sjovt eller mindskning af dette. I særdeleshed skal spiller ikke angribe eller være respektløse ved brug af grov eller stødende sprog, Spamming eller på andre måder ødelægge spillet for andre (“Toxic Behavior”)   

 

 • Alt brug af 3rd. part programmer som ikke er brugt som communication er ikke tilladt samt bevidst brug af Bugs. Ved ulovlig brug af disse vil medføre et BAN fra turneringen for hele holdet.
 • På ikke noget tidspunkt er dette ikke tilladt. 
 • Teaming: Dette er spiller som samarbejder med hinanden selvom de ikke er på hold sammen. 
 • Planned Movement: At man har aftalt med et andet hold om at lande eller bevæge sig i en bestemt retning med et bestemt mål. 
 • Item Dumping: Give et andet hold items som man ikke er en del af.
 • Hvis en spiller ser eller er offer for at bliver angrebet ved brug af stødende, grov eller diskriminerende sprog, kontakt derved en Event admin. Hvis du har screenshots eller noget som kan blive brugt som bevis for dette skal sendes til Event admin. Alle sager angående dette vil blive behandlet individuelt og fortroligt.  

 

Hvis en spiller ikke overholder dette regelsæt, kan Event admin gøre brug af følgende straffe. 

 • Give en privat eller offentlig advarsel enten skriftlig eller mundtligt. 
 • Fjerne eller annullere omtalte spillers score for den kamp bruddet er i eller kommende kampe. 
 • Hvis en spiller står til at modtage en præmie fra turneringen, kan den blive taget fra spiller. 
 • Spilleren kan blive diskvalificeret.
 • Spilleren kan blive udelukket for fremtidige turneringer som bliver holdt af GGW. 
 • GGW har retten til på noget tidspunkt at rette i regelsættet samt har det sidste ord hvis en straf skal uddeles.     

 

GGW har retten til at benytte sig af navne, tags, lyd, video og kampstatistik, til brug for promovering under eller efterfølgende af turneringen.  

 

Toxicity

Toxicity bliver på ingen måde accepteret. Hvis det bliver set eller på nogen måde oplevet, og admins bliver gjort opmærksom på dette med belæg for påstanden, vil holdet blive taberdømt og smidt ud af turneringen. Efterfølgende vil den pågældende spiller blive kontaktet af en organizer eller admin, omkring vedkommendes opførsel. Dette udløser den første, og eneste advarsel, vedkommende får. Hvis dette sker igen, vil spilleren få 1 års ban fra alle GGW’s turneringer.

 

Point system – Runde 1 (10 Oktober) og Runde 2 (21 November)

Vinder af kampen: 25 Points

2nd: 20 Points

3rd: 16 Points

4th: 14 Points

5th: 13 Points

6th: 12 Points

7th: 11 Points

8th: 10 Points

9th: 9 Points

10th: 8 Points

11th: 7 Points

12th: 6 Points

13th: 5 Points

14th 4 Points

15th: 3 Points

16th: 2 Points

17th: 1 Point

Hver elimination: 1 Point

 

Point system – Finale (19 December)

Vinder af kampe : 30 Points

2nd: 26 Points

3rd: 24 Points

4th: 22 Points

5th: 21 Points

6th: 20 Points

7th: 19 Points

8th: 18 Points

9th: 17 Points

10th: 16 Points

11th: 14 Points

12th: 13 Points

13th: 12 Points

14th 11 Points

15th: 10 Points

16th: 9 Points

17th: 8 Points

18th – 24th: 5 Points

Hver elimination: 2 Points

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Skriv et svar

Kategorier

Relaterede Nyheder

Interview med Pwndx

Interview med Pwndx Hvem er Pwndx og hvordan opstod dit Nick? Jeg hedder Kasper. Jeg er 23 år gammel. Tidligere professionel Rocket League spiller. Lige