Step 1 – Sign me up

Start på https://www.geeksgonewild.dk/ hvor du tilmelder dig via. tilmeldingslinket

Når du tilmelder dig Fortnite kommer du ind på denne her hjemmeside

Herinde skal der indtastes de påkrævede oplysninger. Det er gratis at deltage!

DA DETTE ER I LIGAFORMAT LUKKES DER FOR TILMELDING INDEN FØRSTE SPILLERUNDE OG MAN HAR DERFOR IKKE LÆNGERE MULIGHED FOR AT MELDE SIG TIL!

DET ER NOK AT ÉN SPILLER PÅ HOLDET GØR DETTE. DETTE SKAL IKKE GØRES 2 GANGE!

Step 2 – Hvordan, hvornår, hvor længe og hvor træls!?

Efter du har tilmeldt dit hold skal du og dine makkere hoppe ind på Geeks Gone Wild’s Discord server, og det gør på følgende link https://discord.gg/ggw

Når du har gjort det skal du ind i den kanal der hedder #kontrolpanel, hvor du skal trykke på den ”reaktion” som passer til det spil du tilmeldt. De ser ud som på billede #2

Billede #2

”Reaktionerne” er du ser nederst på billede 2. Når man trykker på den får du adgang til den kanal der passer dertil, som det kan ses på Billede #1.

I disse kanaler vil Admins være til stede til at give informationer omkring turneringerne og svare på spørgsmål vedrørende turneringerne.

Resultater skal også meldes inde på Discord så Admins kan holde Challonge opdateret og man kan se hvem man skal møde næste og hvornår kampen skal spilles.

Step 3 – JUUUHUUUUU!!!! Jeg har vundet….. Hvad så nu?

Hvis du vinder turneringen skal du kontakte en Admin på Discord, hvor vi vil bede om hvor pengene skal sendes hen.

Step 4 – Vent, du er ikke helt færdig endnu!

Som en del af GGW Online vil vi også gerne have interviews med vinderne på vores livestream, vi vil gerne være med når du popper champagnen!