GGW - Online

GGW Online er et nyt koncept udviklet af holdet bag Geeks Gone Wild, og det er meningen det skal være en platform for communities for Rocket League, Valorant, og Fortnite hvor de kan vokse og blomstre op, ligesom man kender det fra andre spil som Counter-Strike og League of Legends.

GGW Online er planlagt til at være en månedlig begivenhed ( startende d. 9 Oktober )  hvor man vil kickstarte de enkelte communities, også vil Geeks Gone Wild i januar være et fysisk samlingspunkt for alle tre communities.

Afspil video

Rocket league kommer til at køre som enkeltstående events, som betyder at vi køre en turnering hver måned frem til december. Hvis ikke man kan deltage i den første turnering, så kan du godt tilmelde dig næste måneds rocket league turnering, hvor at Fortnite kræver du skal være med fra turnerings start.

Det er gratis at tilmelde sig, og der er en prizepool på 2000kr.

1. pladsen får 1200kr.

2. pladsen får 800kr.

Dette her gælder kun den 9. Oktober.

Format og bracket kan ses herunder, og der er et minimumskrav på 12 hold for at turneringen bliver afholdt.

Afspil video

Valorant kommer til at køre som enkeltstående events, som betyder at vi køre en turnering hver måned frem til december. Hvis ikke man kan deltage i den første turnering, så kan du godt tilmelde dig næste måneds Valorant turnering, hvor at Fortnite kræver du skal være med fra turnerings start.

Det er gratis at tilmelde sig, og der er en prizepool på 2000kr.

1. pladsen får 1200kr.

2. pladsen får 800kr.

Dette her gælder kun den 9. Oktober.

Format og bracket kan ses herunder, og der er et minimumskrav på 8 hold for at turneringen bliver afholdt.

Afspil video

Formatet til Fortnite DUO bliver et liga format, og kommer til at have 3 spilledage henover efteråret. Hvis man vil være med SKAL man være tilmeldt senest inden kampstart for den første spilledag i september. Der er ikke mulighed for deltagelse efter liga start.

Formatet er gruppespil med 40 hold i hver gruppe. Der spilles 4 kampe på hver kampdag og til slutspillet kommer de 10-20 (afhængig af antal deltagende hold) bedste hold med over i et slutspil som afgøres af 4 kampe, ligesom de øvrige ligakampe.

Første dato i ligaen er den 10 oktober

28-30 Januar 2022, Gigantium, Aalborg

Gaming, Social, Fællesskab

© 2021 All Rights Reserved