Bliv Crew

Kort fortalt er Geeks Gone Wild et af landets største Esports events. Det afholdes af foreningen Lan Team Nord. Vi henvender os både til den professionelle gamer og til dem der bare har lyst til en hyggelig weekend fuld af gaming sammen med vennerne. Vi forventer ca. 1500 LAN gæster og håber på mere end 5000 dagsgæster, der vil komme og se live kampe, expo området eller måske bare indsnuse gamer atmosfæren.

For at det hele kan gå op i en højere enhed har vi brug for din hjælp. Om du har særlige IT kundskaber eller ej, er ikke vigtigt. Vi skal både bruge folk der kan netværk, tømme skraldespande, pleje crew, gå vagt, lange slik og drikkevarer over disken og masser af andre ting. Det vigtige er, at du synes det er sjovt at arbejde sammen med alle vi andre om at skabe et fantastisk event.

Hvorfor skal jeg være crew til Geeks Gone Wild?

Det skal du, fordi du bliver en del af det bedste frivillige hold der findes – Du bliver sat grundigt ind i dine opgaver af en af vores fantastiske teamledere, og du kommer aldrig til at være alene på en vagt, uanset hvilket hold du melder dig på.

Derudover bliver du også en del af et fantastisk fællesskab, hvor du vil møde masser af nye venner fra hele landet 🙂 Join us!

 

Crew teams

Klik på de enkelte billeder for at læse mere om teamet
Crew pleje
Server & Netværk
Helpdesk
Service & Sikkerhed
Scene
PR
Opsætning og nedtagning
Casting
El
Kiosk

Nogle af fordelene ved at være crew

Crew t-shirts

Du får 1-2 t-shirts, alt efter hvor mange vagter du har. Vi forventer du har dem på når du har vagt.

Forplejning

Der vil være morgenmad, middagsmad og aftensmad når du er på vagt og du betaler selvfølgelig ikke for at komme ind og arbejde.

Forsikring

Hvis uheldet er ude og du kommer til skade under arbejdet, har vi en forsikring der dækker dig. Du bør dog stadig have din egen fritidsulykkesforsikring, til når du ikke arbejder.

Sådan bliver du crew

For at blive crew til Geeks Gone Wild #26, så skal du sende en ansøgning her

For at ansøge skal du have en GGW-Konto, den kan oprettes samtidig. Når du har ansøgt behandler vi din ansøgnin så hurtigt vi kan, men der vil gå lidt tid før end du har svar.

Skriv til os på info@ggw.dk hvis du ikke hører fra os.