Billetter til Skoler & Foreninger

Geeks Gone Wild er Nordjyllands største LAN og esport event. Det er en weekend hvor vi spiller computerspil, holder konkurrencer, griner, hygger os med vennerne og generelt bare deler vores fælles interesse – gaming!

Vores højeste prioritet og det vi virkelig brænder for, er at alle får en god oplevelse, føler sig som en del af GGW familien og har lyst til at komme igen.

Selvom det ikke lyder hårdt, kan en hel weekend fuld af hygge og computerspil godt være hård og derfor er det vigtigt for os at der i løbet af eventet også er andre aktiviteter, samt et messeområde hvor man kan strække sine ben, slappe af i øjnene og møde alt fra hardware producenter til forskellige uddannelsesinstitutioner og kendte infuencers/youtube stjerner.

Som noget nyt til GGW #26 har vi kraftigt udvidet vores Fighting Games Community område til et af Europas største! Det betyder at vi har plads til over 600 glade konsol spillere.

Det kan I læse meget mere om på: https://smash.gg/tournament/geeks-gone-wild-26/

Dato: 28-30 Januar 2022

Lokation: Gigantium, Aalborg – Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg Øst

Offentliggjorte Turneringer: CS:GO, Rocket League, Valorant, Fortnite, Minecraft 

LAN pladserne til, foreninger og skoler, er i det dedikerede Forenings område der ligger væk fra indgangen, så der ikke er helt så meget støj omkring jer. Vi tilbyder for alle grupper på mere end 15, at tilsende armbånd inden event således at i hurtigt kan komme ind. Og for alle foreninger og skoler er der i år tilføjet en dedikeret indgang, så I ikke skal stå i alt for lang en kø.

Kontakt os på info@ggw.dk eller på tlf. 2613 6946 for at høre nærmere eller bestille jeres pladser.

Plantegning