AFK Konkurrencer

Hovedbowling

I hovedbowling konkurrerer spillere med en kasket eller hue, hvor en mus sidder fast, for at vælte vandflasker hurtigere end modstanderen. Der skal oprettes 5 kasketter eller huer, og de hurtigste deltagerne går videre til en spændende finaleomgang. Gør dig klar til at deltage i den sjove hovedbowling-udfordring!

Bottleflip

Bottle Flip Udfordringer: Kan du mestre kunsten og lande det perfekte flip? slå modstanderen i hurtigst at lave 5 flips.

Wanker Arm

Er du klar til en udfordring? Deltag i vores “Wanker Arm” konkurrence og se, hvor længe du kan holde en vægt ud i strakt arm. Det handler om at teste din udholdenhed og styrke.

Musemåttekast

Er du klar til at vise dine kasteegenskaber? Deltag i konkurrencen Musemåttekast, hvor målet er at kaste en musemåtte så langt som muligt uden at lave nogen form for ændringer på selve musemåtten.

Største bøvs

Bøvse Konkurrence, Kan du slå den største bøvs?

Det er tid til en sjov udfordring! Deltag i vores Bøvs-Konkurrence og se, om du har hvad der skal til for at slå den største bøvs. Hvem har den mægtigste bøvs i byen? Lad os finde ud af det sammen!

Quizzer

Er du klar til en aften med sjove quizzer, der tester din viden om alt muligt? Vi tester paratviden,  Der er præmier på spil, så kom og vær med til en underholdende aften!

Fortnite Dans

Vi kører elimineringsrunde i Fortnite dans, hvem er kongen af Fortnite dans.

Cocio Crash

Elemineringsrunde i 3 heats, hvor det går ud på at kunne drikke Cocio hurtigst